The Job Responsibilities

Fra sykehus til brannvesen og industrikunder – mennesker over hele verden har tillit til produktene våre. Vi tilbyr banebrytende teknologi som kombinerer solid ingeniørkunst med den digitale fremtiden. Med mer enn 130 års erfaring, lidenskap og dristige ideer fra over 16 000 ansatte, er vi dedikert til å gjøre teknologi til "Technology for Life."

For å styrke vår nordiske organisasjon søker vi nå vår neste QEHS Manager. Du vil ha det operative ansvaret for vår Quality, Environment, Health and Safety (QEHS)-funksjon i våre Norske avdelinger, som er en del av Dräger Nordic. Dette innebærer å implementere relevante QEHS-oppgaver, administrere prosedyrer og håndtere utfordringer for å nå våre mål innen dette området, inkludert våre ISO-sertifiseringer 9001, 13485, 14001 og 45001.

Du vil ha base i Stavanger og rapportere til den Nordiske QEHS-sjefen i Sverige, samtidig som du blir en del av det nordiske QEHS-teamet med kollegaer med tilsvarende ansvarsområder i Danmark og Finland. 

JOBBEN

Din hovedoppgave vil være å samarbeide med ledere, prosesseiere og andre kolleger for å opprette, vedlikeholde og lagre relevant systemdokumentasjon. Dette for å dokumentere samsvar med relevante kvalitets-, miljø-, helse- og sikkerhetsdirektiver, standarder og krav. En viktig del av dette arbeidet er å støtte, planlegge og organisere eksterne revisjoner utført av notifiserte organer eller kunder, samt sikre at funn fra disse blir håndtert med passende tiltak.

En annen viktig del av ansvaret ditt vil være å støtte hovedsakelig den Norske organisasjonen i deres daglige QEHS-arbeid. Dette innebærer blant annet å sikre og fremme bevissthet om regulatoriske krav og kundekrav i hele organisasjonen, gi støtte til ledere og ansatte om disse kravene, samt gi råd om relaterte tiltak. Du forventes også å gi relevant opplæring i systemrelaterte spørsmål, vurdere kundenes helse- og sikkerhetsforskrifter for arbeid på deres lokasjoner, og sikre god kommunikasjon til relevante medarbeidere.

Siden vår virksomhet er dedikert til å beskytte og redde liv, er vi underlagt strenge regulatoriske krav for produktene våre. Dette inkluderer blant annet rapportering av hendelser knyttet til medisinsk utstyr til relevante myndigheter og håndtering av kunde- og brukertilbakemeldinger. I denne rollen vil du være ansvarlig for å veilede og (re)trene ansatte i selskapets beredskapsrutiner, samt sikre effektiv implementering av korrigerende tiltak i felten. Du vil også lede risikostyring for kvalitetsforbedringsprosjekter og interne endringsprosesser.

Your Qualifications

HVEM ER DU?

For å lykkes i denne rollen ser vi for oss at du:

  • har en universitetsgrad innen økonomi, ingeniørfag eller lignende
  • har tre til fem års arbeidserfaring innen et relevant fagområde.
  • er en dyktig kommunikator, både på engelsk og norsk.
  • har autoritet til å gi veiledning til toppledelsen, kolleger og medarbeidere.

I tillegg er det en fordel om du har erfaring med regulatoriske spørsmål og ledelse i et medisinskteknisk selskap.

Who we are

Hvis du har spørsmål om stillingen, Dräger eller rekrutteringsprosessen, er du velkommen til å kontakte vår HR-representant Patrik Prim.

Interested?

Please apply directly through our career portal.
We look forward to receiving your application.

If you have any questions, please contact