The Job Responsibilities

Dräger Norge søker nå etter en lageroperatør til å ta seg av vårt lager i Stavanger. Denne rollen er svært viktig da denne stillingen også vil være ansvarlig for lagerbeholdningen til serviceavdelingen. Da vi bygger nytt lager i Stavanger vil du i denne rollen i samarbeid med din leder skape nye rutiner og arbeidsmetoder som blir en sentral del av vår virksomhet i Stavanger. I rollen som lageroperatør vil du ha hovedansvaret for vårt lager i Stavanger, men mye av rollen fokuserer også på andre oppgaver.

Rollen som lageroperatør innebærer å klargjøre, pakke og sende ordre til våre kunder samtidig som du holder god flyt og unngår forsinkelser. Du er også ansvarlig for å følge opp ordrene og være en støtte for salgs- og serviceavdelingen. Du vil også håndtere alle typer varer som virksomheten krever, på en sikker og rutinemessig måte. Samtidig som du jobber proaktivt for å hjelpe kolleger og kunder med deres ulike utfordringer. I denne rollen vil du også håndtere farlig gods.

Administrative oppgaver må også påregnes, du vil jobbe i systemer som SAP og kvalitetssystemer. Dette betyr at du håndterer lagerstyring og registrering av artikler i SAP, overvåker ordre og håndterer etterbestillinger i SAP.

Vi tror at du har:

- Utdannelse innen relevant fagområde.

- Erfaring fra lagerdrift, varemottak, vareutlevering og teknisk erfaring.

- Tidligere erfaring med å bygge en lagerstruktur

- Erfaring med transport- og logistikkleverandører og deres brukerportaler er en fordel.

- Det er en fordel å ha jobbet med effektivisering av lagerflyt.

- Det er en fordel om du har trucksertifikat.

- Det er en fordel om du har ADR/IMDG grunnkurs.

- Meget gode kunnskaper i norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig.

Vi tror også at for å lykkes i denne rollen er du serviceinnstilt, har fokus på kunden og kan tilpasse deg ulike situasjoner på en fleksibel måte. Du kan kommunisere og samarbeide på et godt nivå og verdsetter struktur og å levere et godt resultat.

Interested?

Please apply directly through our career portal.
We look forward to receiving your application.

If you have any questions, please contact