The Job Responsibilities

Om oss

Vi er et markedsledende globalt selskap innen medisinsk teknologi og sikkerhetsteknologi. Våre innovative produkter, tjenester og løsninger beskytter og redder liv i mer enn 190 land. Med produkter innen anestesi, neonatalpleie, pasientmonitorering, ventilasjon og arbeidsplassinfrastruktur arbeider vi for å bidra til utviklingen av helsevesenet.

Dräger er en tysk familiebedrift i femte generasjon med ca. 16 000 ansatte over hele verden. Dräger Nordic har ca. 180 ansatte med kontorer i Sverige, Norge, Danmark og Finland, og vi søker nå etter en ambulerende tekniker hvor dine primære arbeidsoppgaver dreier seg om service, reparasjoner og vedlikehold av Drägers produkter ute hos våre kunder, primært for forsyningspendler og operasjonslamper.

For denne stillingen er det ønskelig at du bor i området Oslo/Drammen og vil innebære reising både i nærområdet og til våre kunder i andre deler av Norge. Stillingen innebærer inntil ca. 100 hotellovernattinger per år.

Som selskap fokuserer vi på å kontrollere kostnadene for pleie og omsorg, forbedre pasientresultatene, fokusere på å øke personaltilfredsheten og forbedre pasientopplevelsen. Alt dette er integrert i produktene våre, og er hjørnesteiner i alle partnerskap og salg. Gjennom produktene våre har vi som mål å hjelpe sykehuspersonalet med å redusere dødsfall som kunne vært unngått, ved å forbedre akuttbehandlingen, gjennom teknologi og tjenester som gir assistanse og til slutt automatisering av sykehus.

 

Om stillingen

Stillingen omfatter nyinstallasjoner samt akutt og planlagt servicevedlikehold på Drägers medisinsktekniske produkter hos våre kunder, som ofte er sykehus. Du vil jobbe med å skape, utvikle og vedlikeholde gode og langsiktige kunderelasjoner.

I denne rollen vil det være mye fokus på vårt produktområde Workplace Infrastructure (WPI), som er forsyningsenheter/penfler og operasjonslamper.

Du vil ha daglig kontakt med kunder for planlegging, support og feilsøking, noe som krever høy serviceinnstilling og kundefokus. Alle våre teknikere gjennomgår opplæring for å bli sertifisert til å utføre det arbeidet som rollen krever.

Takket være våre interne opplæringsprogrammer er det store muligheter for utvikling.

 

Om deg

Vi ser etter deg som:

  • Har relevant teknisk utdannelse, minimum på videregående nivå. Det er svært meritterende om du har fagskoleutdanning eller høyskoleutdanning innen medisinsk teknologi, elektronikk eller lignende.
  • Har minst to års erfaring fra praktisk teknisk arbeid. Enten i en rolle som servicetekniker eller som installatør/montør. Hvis du har hatt en stilling med reisevirksomhet tidligere er det en fordel.
  • Gode systemkunnskaper og tidligere erfaring med Microsoft Office-pakken og Teams.
  • Flytende norsk og engelsk i både tale og skrift.
  • Har førerkort klasse B og er komfortabel med å kjøre bil.

For å lykkes i rollen bør du være vant til å ta ansvar og jobbe selvstendig.

Du er nøyaktig og har en strukturert måte å jobbe på, både i den praktiske utførelsen og med administrasjon. Vi tror også at du har gode kommunikasjonsevner og har lett for å samarbeide med andre mennesker, både interne kolleger og kunder. Du er en sterk lagspiller.

 

Velkommen med din søknad så snart som mulig, da intervjuer vil bli avholdt fortløpende.

Hvis du har spørsmål om Dräger, rekrutteringsprosessen eller stillingen, vennligst ta kontakt med Isabella Subiabre på isabella.subiabre@draeger.com.

 

Interested?

Please apply directly through our career portal.
We look forward to receiving your application.

If you have any questions, please contact