The Job Responsibilities

Dräger är ett marknadsledande globalt företag inom medicin- och säkerhetsteknologi. Våra innovativa produkter, tjänster och lösningar skyddar och räddar liv i mer än 190 länder. Verksamheter inom områden såsom industri, räddningstjänst, oil & gas, mining, shipping, medicinteknik, använder Drägers produkter och lösningar. Dräger är ett tyskt familjeföretag i femte generationen med ca 16 000 anställda.

Dräger Norden har ca 180 st anställda med kontor i Sverige, Norge, Danmark och Finland, och vi söker nu vår nya Service Support till Göteborg till segmentet Safety.

Som Service Support kommer du att vara första kontaktpunkt för våra kunder via telefon och mail. Du ingår i ett kompetent team på 10-12 personer. Du kommer att arbeta nära våra andra funktioner och stötta kollegor internt i Dräger Norden. Du samarbetar i nära relation med våra tekniker på verkstad och ute på fält och hjälper dem att planera sina serviceuppdrag.

Den här rollen innefattar bland annat:

  • Att hantera och registrera inkommande utrustning för service, hela flödet från mottagande till fakturering.
  • Förberedande arbete inför fältservice
  • Att hantera inkommande telefonsamtal och mail i vårt ärendehanteringssystem.
  • Förbereda och skicka ut påminnelser av service till kunder.
  • Att uppdatera våra databaser med korrekt information

Your Qualifications

Vem är du?

Vi söker dig som har några års erfarenhet i en liknande roll inom kundservice eller service support och förstår vikten vid att alltid sätta kunden i fokus. Har du erfarenhet av att jobba i SAP och CRM365 är det meriterande men det viktigaste är att du har ett tekniskt intresse och är lösningsorienterad i ditt arbetssätt.

Tjänsten kräver att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, har du förståelse för de skandinaviska språken är det ett plus då tjänsten ingår i ett nordiskt team.

Särskilt meriterande för den här tjänsten är om du behärskar Finska i både tal och skrift. 

Who we are

Hur går processen till?

Vi jobbar löpande med rekryteringsprocessen och har löpande intervjuer. Så tveka inte att skicka in din ansökan om du är intresserad, vi uppskattar även om du delar annonsen med någon du skulle tro passar bra i rollen.

Skulle du ha några frågor om Dräger, Rollen eller Rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakt vår HR-Representant Patrik Prim via e-mail

Interested?

Please apply directly through our career portal.
We look forward to receiving your application.

If you have any questions, please contact