The Job Responsibilities

Vill du bli en del av vårt härliga serviceteam i Gamlestaden? Dräger växer ytterligare i vår Serviceverkstad i Gamlestaden. I vår fräscha verkstad har vi nu ett ökat behov av ytterligare verkstadstekniker. Dräger strävar efter att leverera kvalitet, säkerhet och ”teknik för livet”. Vår serviceavdelning spelar en avgörande roll för att kunna säkerställa våra kunders produkters kvalitet och säkerhet. Vi arbetar effektivt med vårt flöde på verkstaden och söker nu efter en ytterligare stjärna till vår verkstad.

I rollen som verkstadstekniker ansvarar du för service och reparationer av våra produkter på vår verkstad. Det innebär att du utför felsökning, service och kalibrering av inkommande enheter, såsom t.ex. alkomätare/alkolås eller bärbara gasmätare. Allt servicearbete registreras i vårt CRM-system där du dokumenterar. Det administrativa arbetet är en stor del av rollen då just dokumentation är centralt i all vår service till våra kunder. Både vi och våra kunder sätter ett stort värde på våra produkter och deras syfte att skydda och rädda liv. Detta ställer krav på att vi kan säkerställa en mycket god kvalitet på vår service. Vi utbildar vår personal själva, och alla nyanställda får en gedigen introduktion med utbildningar och webbkurser.

Your Qualifications

Vi tror att du som söker har:

  • Avslutad gymnasieutbildning inom el eller annat relevant område.
  • Erfarenhet och intresse av servicetekniskt arbete.
  • Du uttrycker dig obehindrat i tal och skrift, på svenska och engelska.
  • Kunskaper i Windows (Officepaketet).
  • Tidigare erfarenhet i CRM-system är meriterande.
  • Förmåga att kommunicera på ett professionellt sätt med både kollegor och kunder.
  • Kundkontakt förekommer.

Vi tror också att du har ett tekniskt intresse och trivs i en miljö med stundtals högt tempo.

The Dräger Workplace

Dräger är ett internationellt ledande företag inom medicin- och säkerhetsteknik. Företaget grundades i Lübeck år 1889 och har sedan dess vuxit till ett världsomspännande Börs-noterat familjeföretag i femte generationen med över 1600 medarbetare värden över. Dräger erbjuder en rad produkter och lösningar för att säkerställa kvalitet, säkerhet och teknik för människors liv. Produkter har en lång historia av att skydda och rädda liv, och vi är en pålitlig aktör inom branschen.

Dräger verkar inom flera områden:

 

Alkolås och Alkomätare: Dräger tillhandahåller alkolås och alkomätare för både proffs och privatpersoner. Deras produkter är säkra, pålitliga och möter höga kvalitetskrav. Polisen runt om i världen väljer Dräger för alkohol- och drogtestning. Säkerhetsprodukter och Lösningar: Dräger erbjuder ett brett utbud av säkerhetsprodukter, inklusive gasmätning, personlig skyddsutrustning och mer. Dräger hjälper företag över hela världen med allt från säkerhetslösningar till service och utbildning. Medicinsk utrustning: I över 125 år har vi på Dräger haft en passion att utveckla teknologi, produkter, kunskaper och tjänster som skyddar och räddar liv. Vi tillhandahåller medicinskutrustning inom bland annat Anestesi, kuvöser, patientövervakning, ventilation och andning.

Dräger är stolta över sin historia och sitt engagemang för att göra världen säkrare och bättre. Välkommen till Dräger, det ledande företaget inom medicin- och säkerhetsteknik! 

Everything we do, we do with passion – and we do it for life.”

  Stefan Dräger, Executive Board Chairman

Who we are

Vi tar gärna emot din ansökan på Svenska med CV och personligt brev. 

Har du några frågor om tjänsten, Dräger eller rekryteringsprocessen får du gärna höra av dig till vår HR representant Patrik Prim via e-mail. 

Interested?

Please apply directly through our career portal.
We look forward to receiving your application.

If you have any questions, please contact