The Job Responsibilities

Dräger er en førende virksomhed inden for hospitalsudstyr- og sikkerhedsteknologi, siden begyndelsen i 1889 er vi vokset til en væsentlig aktør på markedet, hvor vi fortsat udvikler og producerer ​​vores egne produkter. I dag er vi ca. 16.000 ansatte over hele verden og er stadig et familieejet firma.

Vi har fokus på at forbedre os og vil udvikle vores salgsafdeling, derfor leder vi nu efter en udadvendt person til en intern salgsfunktion. Det er en rolle der fokuserer på små og mellemstore kunder, og i samarbejde med vores Key Account Managers og Sales Support skal denne nye rolle også hjælpe med at servicere vores store kunder.

Vi tilbyder vores tekniske sikkerhedsprodukter som vi selv producerer, det omfatter alt fra instrumenter til detektering af gasser til avanceret beskyttelsesudstyr. Du arbejder i teams med produktchefer og vores serviceafdeling. Da vores løsninger kan være komplekse, er det ekstra vigtigt at have gode relationer til kunden for at kunne forstå deres udfordringer. Det er en rolle, der kræver at du har god forståelse af salg og evner at sætte dig ind i det marked vi arbejder i og har flair for at forstå tekniske udfordringer.

Hovedopgaven er at udvikle samarbejdet med kunderne og rådgive om tekniske løsninger, men også at nå personlige salgs mål over for definerede kunder. Du skal være med til at følge op på kundeplaner i overensstemmelse med de strategiske mål, som er sat af salgsledelsen og virksomheden.

Der er gode muligheder for at være med til at påvirke måden at arbejde på. I betragtning af de nuværende konjunkturer ser vi også en tendens i at vores salgsarbejde vil forandre sig. Vi forventer ikke mange rejsedage i denne rolle men der kan forekomme rejseaktivitet, jobbet er med udgangspunkt fra vores kontor i Herlev. 

Your Qualifications

Vi leder efter dig, som har:

- Teknisk uddannelse fra eller inden for et relevant område elektroteknik, mekanik, kemi osv.

- Erfaring med kundekontakt gerne B2B og eller anden relevant joberfaring.

- God til at bruge kommunikere digitale værktøjer og præsentere (PowerPoint eller lign.)

- Meget god forståelse af dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt.

Vi leder efter en der har let ved at kommunikere med forskellige mennesker på forskellige måder, du har en evne til at overbevise andre. Du er god til at præsentere digitalt. Du har nemt ved digitale værktøjer og har nemt ved nye værktøjer.

Who we are

Vi tilbyder et godt job med gode udviklingsmuligheder for dig der er er nyuddannet eller med et par års erfaring på arbejdsmarkedet.

Lyder det interessant, eller kender du nogen, der vil passe til rollen? Så er du velkommen til at dele annoncen.  Vi ser frem til at modtage din ansøgning. Vi vil gerne have, at du skriver lidt om hvem du er, hvad der gør at du passer ind i jobbet. Vi holder løbende interviews i ansøgningsperioden, så stillingen kan besættes snarest

Interested?

Please apply directly through our career portal.
We look forward to receiving your application.

If you have any questions, please contact