The Job Responsibilities

Servicetekniker i København - Sjælland og Jylland. 

Dräger søger to selvstændig og struktureret servicetekniker. Du vil arbejde i marken hos vores kunder, hvor du vil udføre service og vedligeholdelse på stationære gasdetekteringssystemer.

Dit ansvar som tekniker omfatter vedligehold, reparationer, installationer og opstart af nye anlæg, opgradering af software på eksisterende systemer, lave fejlfinding og udskiftninger.

Dräger er en virksomhed præget af produkter af høj kvalitet med den nyeste teknologi. Som servicetekniker hos os, får du solid træning og certificering inden for de områder og produkter, du arbejder med, og du får løbende mulighed for at blive endnu skarpere på dit område. Vi giver masser af plads til innovative ideer og lægger stor vægt på ”frihed under ansvar”. Vores kontor ligger i Herlev, hvor serviceværkstedet holder til.

En af rollerne dækker hovedsagelig området Sjælland – København.

Den anden rolle dækker hovedsagelig området Jylland.

Begge roller vil arbejde tæt sammen med kolleger i Danmark såvel som i den nordiske organisation.

Opgaver

Rollen er fleksibel og du vil med udgangspunkt fra serviceværkstedet køre ud til forskellige opgaver, og du planlægger selv, hvordan og hvornår opgaverne bedst kan løses. Der vil selvfølgelig være noget sparring med din nærmeste leder samt kolleger, men som udgangspunkt styrer du selv din hverdag. Fokus er på service, idriftsættelse, vedligeholdelse og inspektion af gasdetekteringssystemer hos vores kunder.

En vis forståelse for de elektriske spændingssystemer er også nødvendig, eksempelvis PLC, relæer og print samt andet udstyr. Udstyret styres via PC-baseret software og indgår i netværk med andet udstyr. Du sætter en ære i at udføre dit administrative arbejde på struktureret vis og i henhold til vores processer.

Your Qualifications

 Din profil
Du er vant til at tage ansvar og arbejde selvstændigt og proaktivt. Som person er det vigtigt at du trives et sted hvor man udveksler erfaringer og respekterer hinanden og hvor humoren er en naturlig del af hverdagen. Du er til naturen positiv, serviceminded og trives at rejse samt møde nye mennesker.

Vi forventer, at du har en uddannelse indenfor elektronik, automatisering eller lignende og du har derudover:

  • Et par års erfaring som kørende servicetekniker
  • Erfaring med arbejde i proces- og kemikalieindustrien
  • Gode færdigheder i svensk og engelsk, både skriftligt og mundtligt
  • Erfaring med at arbejde i EX-klassificerede miljøer og andet sikkerhedsarbejde 

The Dräger Workplace

Om Dräger
Dräger er en international førende virksomhed på området for medicinal- og sikkerhedsteknologi. Hvad enten det foregår på hospitaler, i industrien, mineindustrien eller akutberedskaber, har Drägers produkter ét formål: At beskytte, støtte og redde liv. Dette stræber vores mere end 15.000 medarbejdere efter hver dag – og har gjort det siden 1889.

I Norden er der omkring 180 medarbejdere med kontorer i Sverige, Norge, Danmark og Finland.

Who we are

Below you'll find a short interview with one of our technicians.

 

Hur ser en typisk arbetsvecka ut för dig?
Svar:

Arbejdsugen er en god blanding af at være på job i felten, og på kontoret i Herlev. Typisk er arbejdsugen meget vekslende og varierende, alt efter hvad man selv har planlagt eller hvilke opgaver man har sammen i teamet. Tilkald opstår, og derfor er det en klar fordel at man kan være fleksibel – nogle gange med få dages varsel og andre gange på dagen.

 

Vad tycker du är mest stimulerande med jobbet?
Svar:

-Vekslende arbejdsplads og stor kundekontakt.

-At planlægge arbejdet selv og sørge for at det økonomisk hænger sammen, -både for kunderne og vores organisation.

 

Hur är det att jobba på Dräger som bolag?

Svar:

Vi arbejder under gode forhold, det er et rart sted at arbejde og vi har det godt sammen i teamet. Man bliver altid mødt af åbenhed og mulighed for at dele idéer, løsningsforlag osv..

Selvom de seneste nedlukninger har lagt en dæmper på det sociale, har man stadig forsøgt, både lokalt og på organisationsplan, at gøre en del over eks. Teams, for at holde fællesskabet, hvilket bestemt er prisværdigt. Nu hvor forholdende igen er til det, mødes hele den nordiske organisation på et årligt møde over flere dage. Jeg synes det er positivt, og det tegner et klart billede af Drägers vision om, at vi alle er fælles om vores mål.

 

Och vad är de främsta fördelarna?
Svar:

At jobbet kræver en selvstændig tilgang til opgaverne, deraf planlægning og kundekontakt. –Er for mig, faktorer som giver en naturlig og stor ansvarsfølelse for det arbejde man udfører, hvilket jeg sætter stor pris på.

Der er altid hjælp og support at finde blandt kollegerne. Internt har Dräger et fint academy med engagerede undervisere, hvor du som ny tekniker vil modtage teoretisk og praktisk træning i Drägers produktportefølje. Der er ligeledes løbende online trainings, når opdateringer- eller nye produkter kommer til.

Personligt sætter pris på at være en del af Drägers service team i safety afdelingen, og er glad for den forskel jeg føler vi gør for vores kunder i teamet.

 

Fortæl os gerne, hvilket område du søger til, København - Sjælland eller Jylland.  

Interested?

Please apply directly through our career portal.
We look forward to receiving your application.

If you have any questions, please contact